yla
   
fettu

 

 

fettu

400 g jauhelihaa
1 sipuli pilkottuna hienoksi
nippu ruohosipulia pilkottuan
nippu lehtipersiljaa
250 g tomaattimurskaa
1 dl juustoraastetta
ruokaöljyä
1/2 punainen paprika
mustapippuria
vuorisuolaa myllystä
ripaus sokeria
3 rkl tomaattisosetta
vettä
basilikaa
Paketti tuorepastaa tai tavallista pastaa.

Kuullota sipulit, jauheliha ja paprikanpalat.
Kaada tomaattimurska ja juustoraaste joukkoon
sekä mausteet. Lisää hieman vettä.
Anna hautua miedolla lämmöllä n. 30-45 minuuttia.
Sekoita ruohosipuli ja persiljasilppu joukkoon.
Laita fettucce kiehuvaan suolalla maustettuun veteen
ja anna kiehua paketissa olevan ohjeen mukaan.
Siivilöi pasta ja lorauta hieman öljyä päälle ja sekoita
kevyesti.