Fettuce pasta ja kastike
4 annosta
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli pilkottuna hienoksi
- nippu ruohosipulia pilkottuan
- nippu lehtipersiljaa
- 250 g tomaattimurskaa
- 1 dl juustoraastetta
- ruokaöljyä
- 1/2 punainen paprika
- mustapippuria
- vuorisuolaa myllystä
- ripaus sokeria
- 3 rkl tomaattisosetta
- vettä
- basilikaa
- Paketti tuorepastaa tai tavallista pastaa.
Kuullota sipulit, jauheliha ja paprikanpalat. Kaada tomaattimurska ja juustoraaste joukkoon sekä mausteet. Lisää hieman vettä. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 30-45 minuuttia. Sekoita ruohosipuli ja persiljasilppu joukkoon. Laita fettucce kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja anna kiehua paketissa olevan ohjeen mukaan. Siivilöi pasta ja lorauta hieman öljyä päälle ja sekoita kevyesti.