Fettuce pasta ja kastike

4 annosta

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli pilkottuna hienoksi
  • nippu ruohosipulia pilkottuan
  • nippu lehtipersiljaa
  • 250 g tomaattimurskaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • ruokaöljyä
  • 1/2 punainen paprika
  • mustapippuria
  • vuorisuolaa myllystä
  • ripaus sokeria
  • 3 rkl tomaattisosetta
  • vettä
  • basilikaa
  • Paketti tuorepastaa tai tavallista pastaa.

Kuullota sipulit, jauheliha ja paprikanpalat. Kaada tomaattimurska ja juustoraaste joukkoon sekä mausteet. Lisää hieman vettä. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 30-45 minuuttia. Sekoita ruohosipuli ja persiljasilppu joukkoon. Laita fettucce kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja anna kiehua paketissa olevan ohjeen mukaan. Siivilöi pasta ja lorauta hieman öljyä päälle ja sekoita kevyesti.