Över 50 års erfarenhet av odling

Matti Tamsi Oy är en av Finlands ledande grönsaksproducenter. Rötterna sträcker sig tillbaka ända till 1966 då Matti Tamsi började odla tomater och gurkor i ett växthus på 400 m2.

Under årens lopp har verksamheten växt avsevärt. Odling av sallader och örter inleddes 1973. Hösten 1994 började vi med året runt produktion, just innan Finlands EU-medlemskap. 2014 införlivades företagen som grundats av den yngre generationen med företagen: Tamsin Tarhat Oy grundat 1998 och Tamsin Vihannes Oy grundat 2009. Grundaren av detta företag Sakari Tamsi verkar nuförtiden som verkställande direktör för Matti Tamsi Oy. I företagets ledningsgrupp ingår dessutom Tamsin Tarhat Oy:s grundare Maarit Tamsi med ansvar för personalärenden samt förmännen Kalle Tamsi och Esko Konttinen med ansvar för produktionen.

Idag har företaget ca 2,5 hektar odlingsareal. Arbetet med att utveckla och utvidga produktionen fortsätter.

Långa kundrelationer

Vi levererar sallad, dill och persilja till affärer och storkök runtom i landet via partiaffärer och centralaffärer. Vi är en tillförlitlig partner för våra kunder: vi fungerar flexibelt, vår leveranssäkerhet är utomordentlig och våra produkter är alltid färska.

Bekanta dig med vår broschyr